Welcome Guest ( Log In)

 
Reply to this topicStart new topic

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Running on 4K screen

Robert Andersson
post Nov 2 2015, 07:37 AM
Post #1


TriBall
********

Group: Channel Partners
Posts: 1,536
Joined: 17-October 01
Member No.: 43



This is a screen dump with Ironcad 2015 at 4K screen resolution.
No performance issues. Lots of space.



Attached thumbnail(s)
Attached Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
jolizon590016
post Dec 2 2015, 08:20 PM
Post #2


Bolt Circle
******

Group: Channel Partners
Posts: 888
Joined: 25-October 11
From: Wellington, NZ; Melbourne, Aus
Member No.: 58,823



You must be using a high end graphics card to run it.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dleczynski
post Apr 26 2016, 06:24 PM
Post #3


TriBall
********

Group: Channel Partners
Posts: 1,730
Joined: 17-July 12
From: Polska
Member No.: 60,709



QUOTE(Robert Andersson @ Nov 2 2015, 07:37 AM)
This is a screen dump with Ironcad 2015 at 4K screen resolution.
No performance issues. Lots of space.
*


what your "setup" hardware supports 4k?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

All content copyright IronCAD 2000-2008 Low-Bandwidth View Time is now: 21st September 2017 - 10:16 AM