Welcome Guest ( Log In)

 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> 10.0 Hotfix 1 Details

IronKevin
post Dec 27 2007, 11:27 AM
Post #1


TriBall
********

Group: IronCAD Employees
Posts: 19,638
Joined: 21-November 06
Member No.: 27,213



Hotfix 1 for 10.0 is available in the Subscribers Downloads area

Bugs fixed with 10.0 Hotfix 1:

Externally linked files do not load when visual load is On
Wrong behavior when use triball to position 2D curve in editing surface
Scene menubar relocates downward
Some moved parts in an assembly still display in hoops
Cannot snap to hidden part edges in Advanced OpenGL mode
Adv. OpenGL can't display faces as hidden when hidden edges are on
AddDocumentToServer function on Automation interface broken during 9PU1 with changes to remove VBA support.
Point is not displayed after we insert a point into a 3D curve
Document property dates not persisted correctly
Active page not updated when tab is changed
Text part properties formatted incorrectly as numbers
Can't animate camera
Menu page is present in Customize dialog,
Menu problem after Extrude
GI combobox options duplicated
Can't add first attachment point
Exception and incorrect results when printing cropped shaded view
Image shader losing filename
Application error when soring hole table
Hole table box select is not working in some cases
Move part that is internally linked between assemblies causing other parts to move
Wrong BOM data for external linked file
Wrong attachment point direction for old files
Default focus in Property Browser of 2d sketch makes hotkeys not work.
Can't assemble a selection of parts
Property Browser UI bugs
Close button disabled and system menu not disappearing
Arrow heads on cosmetic thread callouts not going to correct layer
Part revert back to original positions after dis-assemble
Material BOM property is assigned to Custom Prop. Regardless of toggle setting
Cannot edit a blend
Crash during copy/paste
error message box when close scene
Properties in text boxes in IC9 files not updated when tab is changed
Specified mass should not change if the parts volume is changed
Template problem in hoops mode
CheckSheet does not work at all
Part level decals cause facets not to be hidden properly in hoops mode
Part username editing inconsistency in the property browser
Crash during close TD doc
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
bbuche
post Jan 1 2008, 02:17 PM
Post #2


Torus
*****

Group: Community Members
Posts: 601
Joined: 1-September 04
From: Eagan Minnesota
Member No.: 1,668



Now this is what I am talking about, nice communication Kevin. I havent had a chance to see all the fixes but it is good to know there is progress.

Thanks guys!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
bbuche
post Jan 21 2008, 11:41 AM
Post #3


Torus
*****

Group: Community Members
Posts: 601
Joined: 1-September 04
From: Eagan Minnesota
Member No.: 1,668



Do you think there will be one more round of hotfixes before 10.1 or will we have to wait till march or whenever it is scheduled?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Cary OConnor
post Jan 21 2008, 12:24 PM
Post #4


TriBall
********

Group: IronCAD Employees
Posts: 6,530
Joined: 23-August 04
Member No.: 17



There will be a HF2 that will be out in the next couple of weeks.

Thanks
Cary
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Jan Lyttbacka
post Jan 21 2008, 01:07 PM
Post #5


Unregistered









Hi!

Is there a fix for IronPro also ?

Jan
Go to the top of the page
+Quote Post
Cary OConnor
post Jan 21 2008, 01:13 PM
Post #6


TriBall
********

Group: IronCAD Employees
Posts: 6,530
Joined: 23-August 04
Member No.: 17



Jan,

Which issue on IronPro are you referring too?

Cary
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Jan Lyttbacka
post Jan 21 2008, 01:25 PM
Post #7


Unregistered









It's almost inposs. to use Ironcad IronPro I send a pic to Kevin for some monts ago and he wos awere of the problem
I wil try to find the pic's

Jan
Go to the top of the page
+Quote Post
Jan Lyttbacka
post Jan 21 2008, 01:47 PM
Post #8


Unregistered









Sorry I can't attach pic's so I try to send to support

Jan
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

All content copyright IronCAD 2000-2008 Low-Bandwidth View Time is now: 19th November 2017 - 05:32 AM